Actualitat
Carro de la compra

Total en carrito actualmente: 0

Total 0.00 €

Su carrito de la Compra

Precio IVA incluido

Vino Xat de Benaiges

Ref. 1
5,00
-- Noticias(nuevo) --
-- Noticias(nuevo) --
Un any més, la Societat Agrícola de Valls, estarà  present a la Gran Festa de la Calçotada. Estem contents de tornar-hi aquest diumenge 23 de gener en una edició molt especial ja que arriba pocs dies abans de l'inici de les Decennals. Us esperem a tot i a totes a l'estand de la Plaça del Pati aquest diumenge on trobareu els nostres vins, els calçots amb IGP Calçot de Valls, el nostre oli i altres complements.

Valls acollirà de nou  la Gran Festa de la Calçotada, una diada festiva, popular i promocional entorn del calçot que impregna els carrers i places de Valls d’un marcat tipisme. La jornada comptarà amb un variat programa d’actes tradicionals, festius i concursos relacionats amb el calçot: cercaviles, demostracions de coure calçots a la graella, concursos de cultivadors de calçots, d’elaboració de salsa de la calçotada i de menjar calçots. 

A partir de les deu del matí, els carrers i les places de Valls seran escenari d’una varietat d’actes. A la plaça de l’Oli, es faran les demostracions de coure calçots a la graella; a la plaça del Blat, el 34è Concurs de Cultivadors de Calçots i el 30è Concurs de Salsa de la Calçotada de Valls, amb demostracions de com es fa la típica salsa. També es farà la 5a Demostració de Salsa de la Calçotada per Celíacs i per a intolerants als fruits secs.

A la una del migdia, a la plaça del Pati es farà el 36è Concurs de Menjar Calçots. Concurs per saber qui menja més calçots, en un temps predeterminat. A l’inici del concurs, les Colles Joves i Vella dels Xiquets de Valls, enlairaran els seus pilars. A les dues del migdia es farà el Lliurament dels Premis del 34è Concurs de Cultivadors de Calçots, 30è Concurs de Salsa de la Calçotada de Valls i 36è Concurs de Menjar Calçots.

Al Pati també es farà el Tast l’Alt Camp, amb la venda de productes típics de la comarca, entre ells els productes de la Societat Agrícola de Valls.

Pel que fa a rutes i visites,  s’ha programat la ruta “Viu la història del xat de Benaiges”, dissabte i diumenge, la visita guiada “Descobreix Valls”, dissabte  a les 11:30 hores i la visita de la Capella del Roser, diumenge a les 12 del migdia, amb places limitades i venda de tiquets al moment.

Els actes es duran a terme sota les mesures sanitàries vigents per la Covid-19 establertes pel PROCICAT.

Serà obligatori l’ús de la mascareta a la via pública.

Fem la calçotada amb seguretat!

Més info i programa complet a: https://festacalcotadavalls.cat/

 

Contacte con nosotros

Si desea realizar cualquier consulta, por favor rellene el formulario con los datos requeridos y envíenos el mensaje. Le responderemos en breve.

Mapa del sitio