Actualitat
Carro de la compra

Total en carrito actualmente: 0

Total 0.00 €

Su carrito de la Compra

Precio IVA incluido

Vino Xat de Benaiges

Ref. 1
5,00
-- Noticias(nuevo) --
-- Noticias(nuevo) --
  • La collita se situarà al voltant dels 800.000 quilos d’oli i el rendiment, que s’ha vist afectat per la pluja, deixarà finalment al voltant de 150.000 litres d’oli amb DOP  Siurana.

Els prop  de 400 oleïcultors associats a la Societat Agrícola de Valls es troben aquests dies en plena campanya de la collita de l’oliva i la posterior elaboració de l’oli, emparat sota el paraigua de la DOP Siurana.

Com ha succeït en tots els àmbits, la pandèmia de la Covid19 també ha afectat el sector de l’oli, que ha vist com s’han hagut de suspendre la totalitat de les festes de l’oli que tradicionalment es fan a bona part de les poblacions productores del Camp de Tarragona. En el cas de Valls, la festa s’hauria d’haver celebrat el darrer diumenge de novembre, en una jornada festiva i lúdica on tradicionalment es venen centenars de litres d’oli als visitants i també altres productes a l’agrobotiga de Valls.

Enguany, la collita és inferior a la del 2019 en un 30%, quan va ser una molt bona, i un 20% menys que la mitjana de les collites dels últims anys. Els rendiments no són molt alts, a conseqüència de les últimes pluges a la comarca, però la qualitat i la sanitat de l’oliva és molt bona i per tant, l’oli també té unes característiques i un gust excel·lent.

La previsió total de la collita 2020 és de prop de 800.000 quilos, amb una producció final de 150.000 litres d’oli. Amb tot, des de la Societat Agrícola de Valls es valora el fet que, pràcticament la seva totalitat, té sortida al mercat local, entre els mateixos socis i a compradors habituals de l’oli de Valls.

Diferents presentacions

L’oli amb DOP Siurana de la collita 2020 de la Societat Agrícola de Valls manté el preu de 26 euros la garrafa de 5 litres. A l’Agrobotiga de Valls ja es poden comprar les garrafes de 5 litres i les diverses presentacions que es fan (2 litres i botelles de vidre de ¾ de litre i de 0’25) i també a través de la web www.coopvalls.com. La Societat Agrícola de Valls agrupa al voltant de 400 productors de Valls i comarca que cultiven al prop de 420 hectàrees.

Contacte con nosotros

Si desea realizar cualquier consulta, por favor rellene el formulario con los datos requeridos y envíenos el mensaje. Le responderemos en breve.

Mapa del sitio