Actualitat
Carro de la compra

Total en carrito actualmente: 0

Total 0.00 €

Su carrito de la Compra

Precio IVA incluido

Vino Xat de Benaiges

Ref. 1
5,00
-- Noticias(nuevo) --
-- Noticias(nuevo) --
El dissabte 24 de setembre tindrà lloc la quarta edició de l'Esmorzar de veremadors de #Valls, una de les activitats promocionals del mercat de la fruita i la verdura. L'esmorzar, organitzat per l’Associació de Restauradors de Valls conjuntament amb la Regidoria de Comerç i Turisme i la Societat Agrícola de Valls, serà de 8:30 a 12 H hores finalment a la Cooperativa per la previsió de pluja i mal temps.

Aquest any l’esdeveniment estrena ubicació, ja que la plaça del Blat, on es celebrava habitualment estan instal·lades algunes de les parades del mercat setmanal de fruita i verdura.

L'activitat consistirà amb un esmorzar popular a base de sardines, en un acte que també comptarà amb l'actuació musical del grup La Mitja Cobla Lligabosc. El preu de l'esmorzar és de 3 euros i inclou 3 sardines de la costa, pa de pagès, tomaca, alls, raïm i aigua o vi. Els tiquets es poden comprar anticipadament a l'Oficina Municipal de Turisme, al carrer de la Cort número 3.

 

Contacte con nosotros

Si desea realizar cualquier consulta, por favor rellene el formulario con los datos requeridos y envíenos el mensaje. Le responderemos en breve.

Mapa del sitio